Servisi Express.

Servisi Express është i destinuar për riparimin e problemeve në kohë Rekord

 

Defektet e vogëla në makinën tuaj mund t’ju shkaktojë surpriza të pakëndshme. Ndonjëher mungesa e kohës është ajo e cila ju shkakton kokëqarjet më të mëdha për rregullimin e makinës tuaj. Duke ju falenderuar ekipit te tijë profesional MB-Xharra ua lehtëson problemet. Servisi Express është destinuar posaqërisht për riparimin e problemëve në kohë Rekord dhe më efikasitet të lartë.


Defektet të cilat mund të riparohen ne Servisin Express përfshijnë :

 

- Frenat
- Amortizatoret
- Sistemi i Klimatizimit
- Ndërrimi i Vajrave
- Shërbimet e Motorrit
- Punë të tjera te vogëla

 

Mjafton që Ju të pini një kafe në zyrën pritëse për klient dhe makina juaj do të jete e gatshme të rikthehet në rrugë.