Mbulimi për iPhone® 7 / iPhone® 8

Duket e mirë dhe ofron mbrojtje të besueshme: Mbulesa që përputhet me iPhone® 7 dhe iPhone® 8 në dizajn të zezë dhe me yll 3D mbron në mënyrë të besueshme telefonin inteligjent kundër gërvishtjeve duke ofruar një përdorim optimal gjate përdorimit. Apertura për kamerën, butonat e kontrollit dhe lidhjet sigurojnë që telefoni celular mund të përdoret pa asnjë kufizim kur është e pajisur me mbules.

Përzgjedhja: Koleksioni Mercedes-Benz

Mbulimi për iPhone® 7 / iPhone® 8

€49.84Price