Mbulesa për iPhone® X

Mbulesa për iPhone® X ka një dizajn të zi dhe ofron mbrojtje të besueshme. Kjo parandalon dëmtimin e shkaktuar në smartphone për shkak të gërvishtjeve dhe të ngjashme. Çështja është gjithashtu e madhe për mirëdashjen e përdoruesit. Një hapje për kamerën, butonat e kontrollit dhe lidhjet gjithashtu siguron që telefoni celular mund të përdoret pa asnjë kufizim kur është e pajisur.

- Ngjyra: e zezë
- Materiali: polikarbonat / mikrofibër
- Përmasat: përafërsisht. 7 x 1 x 14.5 cm
- Mbron telefonin nga gërvishtjet
- Apertura për kamera, butonat e kontrollit dhe lidhjet

Mbulesa për iPhone® X

€49.00Price