Mbulimi për Samsung Galaxy S8

Mbulesa e zezë për Samsung Galaxy S8 impresionon me dizajnin e tij diskrete dhe mbron strehimin e smartphone-it nga gërvishtja. Materiali i butë prekje është gjithashtu shumë i këndshëm për t'u ndjerë. E bërë nga polikarbonat, rasti ka një hapje për kamerën, butonat e kontrollit dhe lidhjet për të siguruar që telefoni celular mund të përdoret pa asnjë kufizim kur pajisja është montuar.

- Ngjyra: e zezë
- Materiali: polikarbonat
- Përmasat: përafërsisht. 7 x 1 x 14.8 cm
- Apertura për kamera, butonat e kontrollit dhe lidhjet

Përzgjedhja: Koleksioni Mercedes-Benz

Mbulimi për Samsung Galaxy S8

€49.00Price