ADETIV PËR DIZEL AR

Aplikimi: Shtoni tërë sasinë e kanaqes në rezervar. 300ml janë te mjaftueshme për 50-60 Litra dizel. Për të gjithë motorët me teknologjitë "common rail" dhe "pump-nozzle".

ADETIV PËR DIZEL AR

€15.00Price